Meat
Onze chef Pascal Roegiers heeft liefst 35 jaar ervaring met het bereiden van zijn ultieme specialiteit: vlees. Ons rundvlees wordt bovendien voor minstens 15 dagen gerijpt vooraleer het op uw bord terecht komt.
De runderrassen die we gebruiken zijn voornamelijk het Piemontees rund, West-Vlaams Rood en Schots Angus Beef. Deze runderrassen, maar ook ons varkensvlees, wordt uitsluitend in de Westhoek gekweekt.
Eat
U bent gehaast? Of u maakt graag tijd voor een langgerekt etentje? Of u nu komt met collega’s, klanten, vrienden of familie: wij zorgen ervoor dat uw lunch of diner altijd een schot in de roos is. Lekker, vers én gezond.
Listen
Een luisterend oor voor iedereen. Alex staan u te woord in meerdere talen en luisteren naar al uw eventuele opmerkingen, opbouwende kritiek, of indien u allergisch bent voor bepaalde ingrediënten.
Repeat
Onze grote doelstelling, want dat betekent dat u en uw gezelschap tevreden waren en genoten hebben van uw lunch of diner. Onze redenering? Als we zelf ergens gaan waar het goed was, keren we gegarandeerd terug.
the team
pascal roegiers : chef en zaakvoerder
miguel wicke : souschef
shawny cottegnie :keukenhulp
steffie dewaele: barvrouw
alexander tryssesoone :zaalverantwoordelijke
thomas strypstein :kelner
katrien en christine : poetshulp